Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@08:42:08 GMT

مازندران از استان های پیشرو در بخش تبلیغات است

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۳۶۴۱

به گزارش ایلنا، مسعود اسعدی، مدیرکل تبلیغات واطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، عصر پنجشنبه در آئین افتتاح بزرگترین تلویزیون شهری میدانی کشور در بهشهر، کارعای تبلیغاتی را گامی برای توسعه و پیشرفت دانست.

وی گفت: با توسعه جوامع و تکنولوژی همه ما نیازمند استفاده از رسانه های نوین هستیم و در ایت بخش  تلویزیون شهری نی تواند کمک کار واحدهای تولید برای توسعه بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسعدی افزود: نصب تلویزیون شهری به عنوان یک رسانه نوین در بهشهر می تواند کمک کار واحدهای تولیدی برای تبلیغات کالا و خدمات و کارکرد باشد.

این مسوول، مدیریت شرکت های تبلیغاتی در کشور را از برنامه های مهم اعلام کرد که برنامه ریزی های مختلف در این حوزه انجام و به روز رسانی اطلاعات و آموزش ها با قوت در دستور کار است.

محمد ترابی سرمایه گذار این طرح هم استفاده از تکنولوژی را  لازمه توسعه و پیشرفت دانست و خاطر نشان کرد: برای ورود به مسائل اقتصادی دنیا، ایجاد یک زبان مشترک تبلیغی برای معرفی کالای اقتصادی امری مهم و ضروری است و تلویزیون شهری یکی از این زبان های گویاست.

وی افزود: ایجاد احساس امنیت برای سرمایه گذار از مسائل مهمی است که می تواند با کمک سرکت های تبلیغاتی و تبلیغات مناسب اجرایی شود.

ترابی همچنین از شرکت های تبلیغاتی بعنوان کلینیک اقتصادی نام برد که می توانند خدمات شایانی در بخش راهنمایی و مشاوره های به بنگاهای اقتصادی ارائه دهند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تبلیغات توسعه و پیشرفت رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امنیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۳۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت

سعید خواجه گفت: از مجموع ۲ هزار و ۶۳۰ هکتار از وسعت شهرهای "گناباد، کاخک، بیدخت و روشناوند" در ۴۶۷ هکتار، معادل ۱۷ درصد آن طرح بازآفرینی شهری و احیای بافتهای فرسوده شهری طی سال جاری در حال اجراست.

وی اضافه کرد: از این میزان ۳۵۰ هکتار از وسعت هزار و ۸۰۰ هکتاری شهر گناباد و ۲۰ هکتار از وسعت ۲۶۰ هکتاری شهر کاخک را بافتهای ناکارآمد شهری تشکیل می دهد و طرح بازآفرینی شهری در آنها اجرا می شود.

او ادامه داد: ۶۵ هکتار از وسعت ۲۵۰ هکتاری شهر روشناوند و ۳۲ هکتار از مساحت ۳۲۰ هکتاری شهر بیدخت نیز مشمول طرح بازآفرینی شهری قرار گرفته است.

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد گفت: طرح بازآفرینی شهری در سه بخش "بافتهای ناکارآمد، تاریخی و سکونتگاههای غیر رسمی" اجرا می شود و شامل فعالیتهایی نظیر کف سازی معابر، احداث دیوار ساحلی، توسعه و احداث پارکها و فضای سبز شهری و تغییر سیما و منظر شهری است.

خواجه افزود: در این راستا با مشوقهایی نظیر تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه های ساختمانی، پرداخت تسهیلات بانکی با بهره کم و اعطای تراکم تشویقی برای جلب مشارکت مردم تلاش می شود.

وی اضافه کرد: توسعه و عمران مطلوب و عدالت اجتماعی خدمات شهری در مناطق شهری نیازمند طرح بازآفرینی شهری است و برخوداری همه مناطق شهری از امکانات فرهنگی، آموزشی و تفریحی از طریق ایجاد مشوقها برای مالکان بناهای مشمول این طرح موجب تمرکز زدایی در ارایه خدمات بهداشتی و درمانی و تجاری می شود.

اختصاص ۲۵۰ تن قیر رایگان به مناطق شهری گناباد

رییس اداره راه و شهرسازی گناباد از تخصیص ۲۵۰ تن قیر رایگان طی ۲ سال گذشته برای عمران شهری و آسفالت معابر شهرهای گناباد، کاخک و بیدخت خبر داد.

خواجه افزود: سهمیه قیر رایگان برای آسفالت معابر مناطق شهری این شهرستان طی سال ئجاری بعد از ارائه کامل درخواست شهرداریهای تابعه شهرستان گناباد و متناسب با نیاز تخصیص می یابد.

بازآفرینی شهری به عنوان یک واژه عام مفاهیم دیگری نظیر "بهسازی، نوسازی، بازسازی، توانمندسازی و روان بخشی" شهری را در بر می گیرد و به مفهوم احیا، تجدید حیات و نوزایی شهری و به عبارت دیگر زنده شدن شهر است.

در بازآفرینی شهری، توسعه شهری به مفهوم رشد کمی عناصر کالبدی شهر برای اسکان جمعیت و ارتقای کیفیت زندگی، در قالب طرح های توسعه شهری رخ خواهد داد.

فرسودگی ۸۰ درصد بافت مسکونی شهری گناباد، اجرای طرح های بازآفرینی شهری را به منظور توسعه و عمران این شهرستان جنوبی خراسان رضوی ضروری کرده است.

در اجرای طرح بازآفرینی شهری تلاش می شود تا با مشارکت شهروندان با احیای بافتهای فرسوده شهری حیات اجتماعی و رونق اقتصادی به این مناطق باز گردانده شود.

مرکز شهرستان گناباد با چهار شهر گناباد، بیدخت، کاخک و روشناوند و ۱۱۲ روستا در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۱۷ درصد وسعت گناباد و شهرهای توابع آن مشمول بازآفرینی شهری قرار گرفت
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • ساعت پخش زنده بازی پرسپولیس و نساجی مازندران از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • بریتانیا بر لبه پرتگاه اقتصادی
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند