Web Analytics Made Easy - Statcounter

در صحن علنی شورای اسلامی شهر گرگان موضوعات مختلفی از جمله بلاتکلیفی فرهنگسرا و واگذاری تلویزیون شهری و پروژه آفتاب مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از  گرگان، یکصد و چهل و هفتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر گرگان عصر امروز (شنبه ۲۱ اردیبهشت) با ریاست «علی اصغر یوسفی» برگزار شد.

 

این جلسه با دستور بررسی لوایح و نامه‌های رسیده دنبال شد و  لایحه های شهرداری در خصوص استرداد وجه، حسابرسی سال ۱۳۸۳ شهرداری گرگان، پرداخت بن خوار و بار به نیروهای شرکتی، خرید لوازم پارکی و پایه پرچم، تملک ملک و واگذاری معرض و پرداخت غرامت، فروش یک واحد مسکونی و فروش زمین متعلق به شهرداری مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رسیدگی به لوایح و نامه‌های رسیده شده در صحن شورای اسلامی شهر گرگان در نخستین شنبه ماه مبارک رمضان نسبت به جلسات گذشته با نبض قوی‌تری از سوی شورای شهر گرگان امروز دنبال شد.

 

البته در این جلسه به موضوعات مختلف از جمله  تغییر مکان  چهارشنبه بازار و پروژه آفتاب یک پرداخته شد.

 

پروژه آفتاب یک در روزهای پایانی سال به تصویب شورای شهر گرگان رسید و مورد انتقادات زیادی از سوی شهروندان قرار گرفت.

 

همچنین دست‌فروشان چهارشنبه بازار نیز از وضعیت پیش آمده در چهارشنبه بازار انتقادات داشتند و در این خصوص پیگیری‌ها از سوی  شورای اسلامی شهر گرگان نیز  اتفاق افتاده است.

 

همچنین بلاتکلیفی پروژه فرهنگ‌سرای گرگان و تهاتر پروژه افسران نیز در این جلسه مطرح شد.

 

در این جلسه «عبدالرضا دادبود»، شهردار گرگان اظهار کرد:  در بخش نقدی پروژه روگذر افسران  مشکلی نداریم و بسته‌ای از املاک را در اختیار سرمایه‌گذار قرار می‌دهیم و اگر برند شده به صورت تهاتر در اختیار وی قرار خواهد گرفت.

 

شهردار گرگان ادامه داد: سازمان همیاری به دنبال این است که بسته‌های بیمه‌ها را ارائه کند و بیمه‌های مورد نظر و قیمت‌ها را بیان کنند.

 

دادبود تاکید کرد: در مورد تلویزیون شهری چند جلسه برگزار شد و مبالغی را برای واگذاری در نظر گرفته شده است و امروز مصوب شده که این تلویزیون شهری را با ۳۰ میلیون تومان واگذار کنیم.

 

وی افزود: بحث‌های زیادی در مورد  طرح آفتاب یک انجام شد و تا پایان سال گذشته در فرمانداری تائید نشده بود و بلاتکلیف باقی مانده است و به مجریان پروژه تعهداتی انجام دادیم.

 

شهردار گرگان به جابه جایی چهارشنبه بازار اشاره کرد و گفت: درخواست‌هایی برای جابه‌جایی این پروژه در نظر گزفته شده بود.

 

دادبود گفت: سال‌ها پرونده در مورد فرهنگسرا مفتوح بوده و پرونده آن به قوه قضاییه ارجاع شده و برای بستن این پرونده با ابهاماتی روبه رو شدیم و جلسه‌ای با سازمان بازرسی برگزار شد و مسایل در واحد حقوقی و مالی دنبال می‌شود.

 

وی افزود: پیوست‌های ترافیکی و بحث‌های اقتصادی در سازمان‌ها و کارگروه های مختلف جلسه برگزار شد و همکاران ما پیگیر آن  بودند و مصوبات استانی آن به پایان رسیده و در مراجعه ملی آن را دنبال می‌کنیم.

 

علی اصغر یوسفی، رئیس شورای اسلامی شهر گرگان گفت: در بسیاری از مسائلی که شهردار اشاره کردند نکاتی وجود دارد که در جلسات فوق‌العاده به آن خواهیم پرداخت.

 

وی تصریح کرد: تلویزیون شهری  در چند ماه چگونه تحویل گرفته شده است و چرا باید شرایط اینچنینی داشته باشد و باید در جلسات بعدی به آن بپردازیم.

 

ابراهیم جرجانی، عضو شورای اسلامی شهر گرگان تاکید کرد: شهرداری باید نسبت به اتمام پروژه های بزرگ در گرگان اهتمام داشته باشد و همچنین آغاز پروژه‌های بزرگ را نیز باید دنبال کند.

 

وی تصریح کرد: در گذشته پروژه شهرداری‌ها ۱۳۰ میلیارد تومان بود و امسال به ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است و در افزایش این بودجه نیاز است که پاداش شهرداری‌های مناطق لحاظ شود.

 

این عضو شورای شهر گرگان به تفویص اختیارات شهردار با توجه به افزایش بودجه تاکید کرد و افزود: کارهای روزمره شهرداری نباید به تعویق بیفتد.

 

جرجانی به رسیدگی به محورهای ورودی شهر گرگان تاکید کرد و گفت: با توجه به چارک‌های دوبل و مشکلات ترافیکی نیاز است که شهرداری با هماهنگی دستگاه‌های متولی نسبت به ساماندهی این شرایط اهتمام داشته باشد.

 

همچنین در این جلسه کاظم نژاد، عضو شورای اسلامی شهر گرگان در مورد بازار هفتگی درگیری‌ها ایجاد شده و ساختمان مورد نطر و طرح مهندسی راست‌گرد و پارکینگ ان که چیزی اتفاق نیفتاده و بازاریان چهارشنبه بازر پیگیر آن هستند.

 

سعید رحیمی، دیگر عصو شورای اسلامی شهر‌گرگان متذکر شد: مشکلاتی برای پیمانکاران خدمات شهری به وجود آمده و  با توجه به اینکه با تمامی اعضای شورا مراجعه کردند درخواست داریم به شرایط این پیمانکاران رسیدگی شود.

 

وی به بحث تهاتر املاک برای روگذر افسران اشاره کرد و گفت: پیمانکار بیان کند این زمین را می‌خواهم و اگر این زمین قیمت بالایی دارد من آن را نمی‌گیرم ولی در قانون تهاتر باید ملک به مزایده گذاشته شود.

 

این عضو شورای شهر گرگان خاطرنشان کرد: بر اساس قانون یکی از کسانی که می‌تواند در مزایده شرکت کند پیمانکار است و برای شخصی می‌خواهد در مزایده شرکت کند بسته‌های پیشنهادی بیشتری داشته باشیم.

 

رحیمی تاکید کرد: چند ملک به مزایده گذاشته می‌شود  و پیمانکار  می‌تواند در مزایده شرکت کند و در صورت برنده شدن مزایده می‌تواند با تهاتر اتمام می‌شود.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام ماه مبارک رمضان نماز جمعه اردبیل خبرگزاری شبستان خطبه های نماز جمعه راهپیمایی رونق تولید اصفهان تلویزیون شهری عبدالرضا دادبود شورای شهر گرگان شهرداری گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: باید از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده است، استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، جعفر قزوینیان، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در جلسه بازآفرینی شهری با بیان اینکه باید دست به دست هم بدهند و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، اظهار کرد: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان اضافه کرد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شویم و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، اضافه کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود، چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی دارد و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده است، استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

کد خبر 751121

دیگر خبرها

  • تور رسانه‌ای شهرداری شهرکرد هم‌زمان با روز شهرکرد برگزار می‌شود
  • سخنگوی شهرداری تهران: توصیه‌های چمران فصل‌الخطاب است
  • اعتبارات مولدسازی باید به صورت بهینه استفاده شود
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری