Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حامد مظاهریان معاون شهردار تهران نوشت: شاید هنوز برای خیلی از بزرگترها خیابان‌های قدیمی و کوچه پس کوچه‌های تهران یادآور فریاد روزنامه‌فروشانی است که با روزنامه‌ای در دست، خبر از واقعه‌ای داغ می‌دادند. بعدها به تدریج مکان‌های موقت به نام دکه‌های روزنامه‌فروشی با همت بلدیه در شهر جای خویش را در میان سایر کاربری‌ها باز کرد و تهران پایتخت، حال و هوایی سیاسی و اداری‌تر به خود گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاهی به تاریخ مطبوعات در ایران چه بسیار روزنامه‌هایی که آمدند و رفتند و در این میان، تعداد کمتری ماندگار شدند و باید امیدوارانه برای تعدادی از آنها در آینده‌ای نزدیک تولد یک قرن حضورشان گرفته شود. اما در میان آمدن و رفتن روزنامه‌ها، همشهری با نوآوری و دید بلند آفرینندگانش و با نگاه به شهروندمداری پا به عرصه نهاد. چه بسیار روزنامه‌نگاران جوانی که مشق روزنامه‌نگاری را با عشق از همشهری آموختند. روزنامه‌ای که با خود رنگ را در مطبوعات ایران آورد و با ماهیت خلاقانه خود تاریخ روزنامه‌نگاری در ایران را ارتقا و هویتی نو بخشید، هم به شهر و هم به شهرداری تهران. اکنون روزنامه با مشکلات ریز و درشتی دست به گریبان است. خواسته مدیریت شهری تهران حل مشکلات موسسه و بازآفرینی نقش قدرتمند و نوآورانه روزنامه در شرایط به سرعت در حال تغییر فعلی است.

چهارشنبه بازدیدی داشتم از ساختمان مرکزی روزنامه همشهری، خبر خوب راه‌اندازی مجدد «همشهری محله» همپا با رویکرد نوین مدیریت شهری در توجه به محلات تهران بود.

در طول زمان، تصمیم‌گیری‌های اشتباه مدیریتی سبب تحمیل هزینه‌های فراوانی به همشهری شده است. نوکیا و مایکروسافت تجربیات مشابهی را به نمایش می‌گذارند که چگونه اشتباهات هر چند کوچک ولی مصیبت‌بار می‌توانند منجر به هدر رفتن بخش بزرگی از مزیت‌ها شوند. موسسه همشهری هم گونه‌ای دیگر ولی مشابه از نقطه نظر اشتباهات راهبردی را به نمایش می‌گذارد که چگونه اقدامات و تصمیم‌های اشتباه مدیران گذشته توان موسسه را به تحلیل برده، بگونه‌ای که سال‌ها جبران آن اشتباهات زمان خواهد برد.

به زعم من موسسه همشهری دارای پتانسیل معنوی و سرمایه عظیم اجتماعی بی‌نظیری است که لازم است تا این پتانسیل نهفته بالفعل شود. شاید باید کار را با این سوال کلیدی آغاز کرد که اکنون جایگاه همشهری در میان شهروندان و مدیریت شهری تهران چیست؟ اگر روزی این موسسه وجود نداشته باشد شهر تهران و حرفه روزنامه‌نگاری چه صدمه‌ای متحمل خواهد شد؟ مدیریت موسسه تلاش‌هایی را برای انجام تغییرات و در بستر «امروز» قرار گرفتن شروع کرده، ولی لازم است تغییرات سرعت یافته و در وهله اول جایگاه واقعی موسسه همشهری تعیین و با نگاه راهبردی تصمیم‌گیری لازم صورت پذیرد.

تیم مدیریت شهری کنونی خواهان بالندگی همشهری است. مشکلات با تصمیم‌گیری‌های صحیح و شجاعانه مدیریتی، اعتماد به جوانان، به رسمیت شناختن کسب و کارهای نوپا، استقبال از فعالیت در فضای مجازی و تلاش برای کسب مجوز تلویزیون محلی قابل حل خواهد بود، نباید این فرصت استثنائی از دست برود.

به گزارش همشهری آنلاین، مظاهریان معاون شهردار تهران در بازدید از موسسه همشهری، بر حل مشکلات سال‌های اخیر موسسه همشهری تاکید کرد و افزود: دو معاونت منابع انسانی و معاونت برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورا با شفاف‌سازی در کنار موسسه همشهری خواهند بود و باید مشکلات همشهری با دیدگاه مدیریت بحران حل شود.

مظاهریان در ادامه ضمن بیان این سوال که اکنون جایگاه همشهری در مدیریت شهری تهران کجا است؟ ادامه داد: باید نگاه استراتژیک در درون همشهری وجود داشته داشته و پرسید که اگر روزی این موسسه وجود نداشته باشد مدیریت شهری تهران و حرفه روزنامه‌نگاری چه ضربه‌ای خواهد خورد؟ و با این دیدگاه لازم است تا جایگاه حقیقی موسسه همشهری تعیین شود و با نگاه راهبردی تصمیم‌گیری لازم صورت پذیرد.

کد خبر 499832 برچسب‌ها همشهری محله شهرداری موسسه همشهری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری محله شهرداری موسسه همشهری تهران مدیریت شهری تهران روزنامه نگاری موسسه همشهری تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند

شهردار تبریز با حضور در روزبازارهای شهریم دستورات لازم را برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، یعقوب هوشیار صبح امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ به همراه احد صادقی رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی، غلامرضا احمدی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی تبریز و علیرضا زبردست مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز از آخرین وضعیت بازارچه‌های محلی که با نام روز بازار شهریم در برخی از نقاط شهر فعالیت دارند، بازدید کرد.

وی با بیان اینکه بازارچه‌های شهری توسعه پیدا می‌کند، اظهار کرد: تبریز به تناسب وسعت و تعداد جمعیت از بازارچه‌های محلی کمی برخوردار می‌باشد که در این راستا برای احداث و توسعه بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف شهر با در نظر گرفتن موقعیت مکانی دستورات لازم را صادر کرد.

علیرضا زبردست، مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری تبریز نیز ضمن ارائه گزارش وضع موجود و چالش‌های این سازمان، رئوس برنامه‌های پیش رو را تشریح کرد.

وی در خصوص طراحی و استانداردسازی بازارچه‌ها، نظارت و ساماندهی روز بازارهای شهریم، تغییر سیاست در واگذاری غرفه و مدیریت بازارچه‌ها، شناسایی تولیدکنندگان و مشارکت با بخش خصوصی برای تقویت بخش بازرگانی سازمان و راه‌اندازی فروشگاه‌های سیار و عرضه کالاهای اساسی برای تنظیم بازار، برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به شهروندان که از جمله برنامه‌های آینده سازمان است، توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایمنا، شهردار تبریز از بازارچه‌های مرزداران، یاغچیان، صمدی و بازارچه در حال احداث واقع در منطقه هفت تبریز بازدید و تدابیر لازم برای تکمیل و تجهیز این بازارچه‌های محلی در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان اتخاد کرد.

کد خبر 750750

دیگر خبرها

  • سبزتر شدن فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان تهران
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ نتانیاهو در تلاش برای اخلال در مذاکرات
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟